Nieuw op Patreon: Minivlogs!

Support Gamersnet hier via Patreon

Bij Gamersnet proberen we al een tijdje minder afhankelijk te worden van advertenties en één van die manieren is natuurlijk Patreon. Via ons Patreon-kanaal bieden we extra content als bijvoorbeeld wekelijks een extra lange Gamersnet Podcast (met een makkelijke RSS-feed), exclusieve prijsvragen, gratis toegang tot GN Podcast Live (post-corona) en Audio Commentaren van de films die we kijken voor het Gamersnet Filmhuis.

Vandaag introduceren we een nieuw extraatje, namelijk de Gamersnet Minivlogs. In deze korte video’s (vaak een paar minuutjes) laten we zien wat er achter de schermen bij Gamersnet gebeurt. Zo hebben we al een video met de meest nutteloze nuttige goodie ooit en gaan we binnenkort video’s maken over onze dayjobs.

Het is altijd lastig om toffe extra’s te bedenken die niet ten koste gaan van de reguliere content op Gamersnet.nl. We hopen via deze weg leuke extra’s te bieden aan mensen die ons extra willen supporten. Daarvoor is onze dank natuurlijk enorm groot! En als je nog leuke ideeën hebt, laat ze vooral weten in de reacties!

Support Gamersnet hier via Patreon

Heb je interesse in Gamersnet goodies? Neem gerust een kijkje in de GN Shop!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren