The Red Door verschijnt in de Microsoft Store, waarschijnlijk alpha-versie van nieuwe Call of Duty

The Red Door – een mysterieus project van uitgever Activision – heeft zijn weg naar de Microsoft Store gemaakt. Hoewel Activision voor de rest helemaal niets loslaat over het nut van deze deur, daagt het ons wel uit om deze te betreden en het risico te lopen dat we gaan twijfelen over alles wat we weten. Lekker vaag dus…

Het is overigens niet voor het eerst dat deze scharlaken portaal in het openbaar verschijnt. Eerder lonkte PlayStation Network al met deze vuurrode deurpost, welke destijds het content ID tag “COD2020INTALPHA1” met zich meedroeg. Naar alle waarschijnlijkheid hebben we dus te maken met een alpha-versie van de nieuwe Call of Duty, welke nog steeds niet officieel door Activision is aangekondigd, maar waar we vrijwel zeker van weten dat Cold War gaat heten en dat deze deel uitmaakt van de Black ops-serie.

Voordat je als een dolle je Xbox opstart om je voet over de digitale rode dorpel te zetten, hold your horses. De game is namelijk alleen te downloaden na het invoeren van een downloadcode, dus helaas. Mocht je onverhoopt toch in het bezit kunnen geraken van zo’n illustere code, maak dan ook maar eventjes een whopping 81.65 GB vrij op je harde schijf. Yup… het is overduidelijk een Call of Duty.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren