Aanstaande Xbox Games Showcase geheel in het teken van games, dus geen hardware

Microsoft heeft te kennen gegeven dat de aanstaande Xbox Games Showcase – welke volgende week donderdag zal plaatsvinden – exclusief in het teken van games zal staan. Wie enige hoop had dat Microsoft gedurende het digitale event ook wat zou delen omtrent de prijs van de Xbox Series X of de geruchtmakende Xbox Lockhart – een goedkopere variant van de next-gen console – mag deze dus laten varen.

Om mensen te behoeden voor een dik pak teleurstelling, laat Microsofts eigen Aaron Greenberg via Twitter weten dat kijkers volgende week niets, maar dan ook niets te zien of te horen krijgen rondom zaken, hardware en soortgelijke onderwerpen. De Xbox Games Showcase draait – hoe kan het ook anders – uitsluitend om games.

Het is wellicht stevig balen voor eenieder die had gewenst dat Team Xbox het spits zou afbijten met een prijskaartje, gezien iedereen hier angstvallig op zit te wachten. Of je voor de aanschaf van de Series X dus een tweede hypotheek moet afsluiten… je gaat het volgende week nog niet te horen krijgen.

De Xbox Games Showcase zal volgende week donderdag – 23 juli – vanaf 18:00 te volgen zijn via YouTube, Twitch, Facebook en Twitter.

  1.   
    Heccer's avatar

    Alleen games ben benieuwd of ze met zeer goeie exclusieve games komen. En niet tien in een dozijn games.
    Nieuwe i.p meer nieuws van rare hun nieuwe game. Halo natuurlijk . Ben benieuwd zou leuk zijn voor de X fans ik haal toch alles voor p.c. Maar een beetje concurrentie met top games kan geen kwaad. Ik hoop dit al 2 jaar. Zo mooie tijd gehad op de x360. Ben daarna p.c gegaan. En Sonny exclusieve only.
    Laat ze van Sonny maar even zweten maar veel makers zijn al bezig laat de strijd maar beginnen. Dan maar zien wie mijn centen krijgt. Want me nier ben ik al kwijt aan me 2080TI