Is de kleine knul uit Far Cry 6 Vaas?

Hardnekkige speculatie en geruchten op het internet lijken te wijzen op een terugkeer van de antagonist uit Far Cry 3, Vaas. In de Far Cry 6 trailer doet de zoon van Giancarlo Esposito namelijk erg denken aan de fanfavoriet. Volgens IGN-journalist Joe Skrebels kan het bijna niet anders, gezien het zeer uitgesproken litteken op de linker wenkbrauw van het ventje (Diego) (via VG247).

Het wordt nog aannemelijker, want de oorspronkelijk acteur die Vaas speelde, Michael Mando, plaagde eerder al over een terugkeer via Reddit.

“Vaas is my spirit animal – having co-created that character is something that will always be dear to me. I still get recognized as Vaas, and I still feel the outpouring of love for that character – makes me very happy. Who knows… maybe I will reprise the role very soon? :p Thank you for watching xo.”

Het zou voor veel fans een toffe link zijn naar het geweldig beoordeelde Far Cry 3. Ook zou het betekenen dat Far Cry 6 een prequel daarop is. Is dit iets waar je blij van wordt? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    MaTriXX's avatar

    Na het zien van de trailer kan ik wel begrijpen waarom Vaas zo geworden is toen die daar stond met die handgranaat in zijn handen.

    Laat Vaas zijn terug keer maar doen, begin stukje jonge Vaas en dan later in de game de wat oudere.