Watch Dogs Legion niet meer eerder te spelen met premium edities

Het was al een beetje een vreemde trend, het eerder beschikbaar stellen van games voor mensen die een duurdere editie kopen dan de standaard versie. Naast Ubisoft is het ook en praktijk die Microsoft en EA vaak toepassen met hun games, maar nu lijkt daar een eind aan te komen met de komst van Watch Dogs Legion. Of je nu de Ultimate-, Gold- of Collector’s Edition koopt, alle versies van het spel zullen vanaf 29 oktober beschikbaar zijn.

In plaats van het eerder lanceren voor speciale edities zal de focus nu liggen op verhalende uitbreidingen en “premium characters and cosmetics”, al is er over de inhoud daarvan nog weinig bekend. Ook is nog niet bekend of vroegtijdige releases van Assassin’s Creed Valhalla en Far Cry 6 tot het verleden behoren. Doemdenkers kunnen denken dat het bedrijf bang is voor negatieve gebruikersrecensies, zoals ook recensie-exemplaren bij de pers vaak later verschijnen als het vertrouwen in een game klein is. Ruimhartige denkers zullen dit zien als een tegemoetkoming richting de “gewone” gamer met een “gewone” editie van het spel.

Dit weekend kregen we natuurlijk nieuwe Watch Dogs Legion gameplay te zien. Ben jij hoopvol voor de franchise? Laat het vooral weten in de reacties.

  1.   
    BozeBever's avatar

    Kortom: Hij verkoopt voor geen meter als pre-order…