Nederlandse Overwatch-hero Sigma krijgt eigen challenge

We kunnen inmiddels al bijna een jaar lang genieten van de Nederlandse uitspraken van kaaskop Sigma in Overwatch. Het karakter krijgt nu een eigen challenge die vanaf morgen beschikbaar is.

Sigma krijgt z’n eigen challenge genaamd de Maestro-challenge. Dit refereert natuurlijk naar de muziek die het karakter altijd in zijn hoofd hoort (“WHAT IS THAT MELODY????”). Met de voltooiing van deze uitdaging kun je een leuke, nieuwe Sigma skin verdienen.

Alhoewel er officieel nog niks over is gezegd, wordt er wel verwacht dat deze uitdaging op dezelfde manier zal werken als bijvoorbeeld D.Va’s Nano Cola-Challenge en de Mercy Recall-Challenge. Bij deze uitdagingen verdiende je beloningen door games te winnen.

Samen met het nieuws van de Sigma-challenge kwam Blizzard ook naar buiten met nieuws over de muziek in Overwatch. Je kan via een playlist op YouTube een virtuele reis maken door alle Overwatch-mappen aan de hand van de muziek van de game. Zoals Sigma zou zeggen: Het universum zingt voor mij!!!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren