Assassin’s Creed Valhalla releasedatum gelekt; verschijnt 17 november

Jawel, jawel. Het is weer zo ver. Er heeft weer een lek plaatsgevonden bij een project van Ubisoft. Dit keer is het niet Far Cry 6, maar gewoon weer Assassin’s Creed Valhalla. De game waar eerder deze week ook al meerdere gameplaybeelden van waren uitgelekt.

Op de Instagram pagina van Assassin’s Creed Italië was korte tijd een trailer te zien waar onder meer nieuwe beelden te zien zijn van de game maar ook de releasedatum te zien is, die naar alle waarschijnlijkheid pas gedurende de digitale conferentie Ubisoft Forward bekendgemaakt had moeten worden.

Volgens de trailer verschijnt Assassin’s Creed Valhalla op 17 november voor de Xbox One. Dit heeft natuurlijk te maken met de exclusiviteit deal die Ubisoft heeft gesloten met Microsoft waardoor PlayStation niet wordt benoemd. Opvallend is echter dat de Xbox Series X niet wordt genoemd, het lijkt er dus op dat de nieuwe console in ieder geval niet voor 17 november verschijnt.

Desalniettemin komt Assassin’s Creed Valhalla gewoon naar de Xbox Series X en PlayStation 5 toe. Al is nog onbekend wanneer de datum precies is. Wel valt te concluderen dat Assassin’s Creed Valhalla op 17 november verschijnt voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren