Far Cry 6 trailer gelekt; bevestigt releasedatum

Hoewel de digitale persconferentie van de Franse ontwikkelaar Ubisoft nog maar een dag wachten is, zijn er deze week al ontiegelijk veel beelden van projecten als Assassin’s Creed Valhalla maar ook de komst van de game Far Cry 6 allemaal uitgelekt. Nu is het voor de zoveelste keer weer raak.

Waar de trailer waarschijnlijk pas morgen daadwerkelijk te zien is, is deze nu al vroegtijdig gelekt. In de trailer is te zien dat een enorme mensenmassa protesteert tegen het huidige regime en dit, op een gewelddadige manier, wilt beëindigen. Dat is althans het perspectief van de fascistische bad-guys die onder meer wordt gespeeld door Breaking Bad-acteur Giancarlo Esposito.

Hoewel het nog niet officieel is, geeft de trailer echter wel de bevestiging dat Far Cry 6 op 18 februari 2021 komt te verschijnen voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, pc (via Uplay en de Epic Games Store) en natuurlijk nog Google Stadia.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Het woord “gelekt” is bijna zo common geworden als het woord “uitgesteld”. Is het echt zo moelijk tegenwoordig om je game(s) aankondigingen voor je te houden ontwikelaars? Of moet Alberto Stegenman maar eens kijken wat er mis is met de interne beveiliging? xD

  2.   
    mmx's avatar

    @DutchGamer-W-: inderdaad je hebt gelijk.