Gamersnet Podcast #112 | WB. Interactive te koop! Wie maakt me los?!

Een nieuwe week, een nieuwe Gamersnet Podcast! Salim en Peter schuiven weer enthousiast aan om te praten over de minder belangrijke dingen des levens, maar natuurlijk ook videogames! Deze week zijn de heren bezig geweest met Horizon: Zero Dawn, Uncharted: The Lost Legacy en The Last of Us Part 2.!

Natuurlijk bespreken de heren ook het laatste nieuws, want onder andere WB. Interactive staat te koop en wie gaat er met Batman Arkham vandoor? Ook zijn er nieuwe regels van Xbox over backwards compatibility, is het eerste PlayStation 5-hoesje met de wereld gedeeld en zijn er beelden van Assassin’s Creed Valhalla gelekt!

Tot slotte hebben we weer een aantal podcast reviews besproken!

Deze week hebben we natuurlijk weer een Gamersnet Aftershow, exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren