[UPDATE] FarCry 6 duikt op in PlayStation Store, inclusief releasedatum

[UPDATE] Ubisoft heeft inmiddels bevestigd dat FarCry 6 tijdens Ubisoft Forward verder uit de doeken zal worden gedaan. Tot die tijd moeten we genoegen nemen met een teaser trailer, welke via socials is gedeeld.

[ORIGINEEL BERICHT] Wie met een stel vrienden een ‘deze Ubi-game gaat gegarandeerd uitlekken’-poule had gevormd en zijn centjes op FarCry 6 had gezet (omdat je dat op Gamersnet had gelezen), mag gaan collecteren. FarCry 6 is namelijk opgedoken in de PlayStation Store, inclusief een releasedatum en een bult aan achtergrondinformatie.

Volgens de productomschrijving gaan we deze keer naar het fictieve Yara, een tropisch paradijs waar jij als Dani Rojas de guerrillastrijder mag gaan uithangen. Anton Castillo – de dictator van Yara – moet en zal het land koste wat het kost in diens oude glorieuze staat herstellen, ook al moet hier bloed bij vloeien. #makeyaragreatagain. Samen met zijn zoon Diego laat hij een pad van bloedvergieten achter terwijl hij dit verwezelijkt, en dat kan Dani uiteraard niet langer aanzien.

Het zal waarschijnlijk allemaal nog een keer worden uitgelegd tijdens Ubisofts E3 show-vervangende Ubisoft Forward, waarin wellicht ook zal worden vermeld dat de game gepland staat voor 18 februari 2021. FarCry 6 zal dan verschijnen voor zowel de current-gen als next-gen generatie, als we de productpagina mogen geloven.

Mocht je serieus geld hebben gewonnen met de bovengenoemde ‘deze Ubi-game gaat gegarandeerd uitlekken’-poule, overweeg dan eens een sub op onze GN Patreon. Dikke shit, ouwe.

 1.   
  Patrick Meurs's avatar

  Voor eenieder die denkt “Hey, is dat niet Gustavo Fring? Die dude van Pollos Hermanos in Breaking Bad?”. Inderdaad, de enige echte.

  Kip verkocht niet meer zo goed nadat de Feds zijn toco heel de tijd aan het scopen waren, dus heeft hij zijn dood gefaket en is hij naar Yara verkast onder de pseudoniem Anton Castillo, waar hij het land net zo succesvol wil maken als zijn kiprestaurant ooit was.

 2.   
  RikZonderC's avatar

  Dit klinkt ontzettend interessant, eindelijk weer terug naar een tropisch oord! Die nieuwe AC voel ik nog niet zo, hopelijk wordt dit ‘m wel voor mij!

 3.   
  mmx's avatar

  @Patrick Meurs: ja ja goed gezien Patrick maar ik kijk nog niet vooruit en wacht rustig op een Goede review .