Box art Spider-Man Miles Morales voor de PlayStation 5 onthuld

Mocht je eind dit jaar de PlayStation 5 aanschaffen en dan specifiek het model met een Blu-rayspeler, dan wil je vast weten hoe de doosjes voor de fysieke schijfjes van games er uit komen te zien. Dankzij Marvel’s Spider-Man Miles Morales weten we nu hoe een doosje er voor de PlayStation 5 uitziet.

De vormgeving doet heel erg denken aan de doosjes voor de PlayStation 4, alleen is er nu gekozen voor een witte strook in plaats van de bekende blauwe strook bovenaan de doosjes.

Uiteraard is het zwarte logo ook aanwezig, welke werd onthuld in januari van dit jaar. Wat denk jij van het ontwerp? Laat het ons zeker weten in de reacties.

 1.   
  mmx's avatar

  Ik heb de laatste Spider-Man nog ongeopend liggen toch maar eens aan beginnen .Maar de boxart ziet er goed uit van de PS5 .

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  @mmx:

  Super gaaf spel heb hem volledig met dlc uitgespeeld, ook alle extra enzo gedaan.
  Ik heb hem een half jaar later gekocht voor 20 euro ofzo, iemand deed hem weg en kon hem overnemen. Daarna dlc nog even gekocht later scheelde me toch paar tientjes.

  Maar ik zou niet weten of ik hem zo weer volledig zou willen spelen, er is veel te doen dat je er best lang zoet mee ben.
  Als er nieuwe spellen komen op de ps5 die ik zou willen spelen speel ik liever die, dan dat ik weer een oud spel opnieuw ga spelen(Ook al heeft Spider-Man een nieuwe uitbreiding erbij straks op de ps5).

 3.   
  mmx's avatar

  @Rijstekorrel: bedankt voor je info ik ga hem lekker uitproberen. En ik kijk zeker uit naar de PS5 lijkt mij echt fantastisch vooral de controller trek mij aan vind ik echt mooi,helaas is het design van de PS5 wat minder mooi maar dat is mijn mening ik koop de PS5 toch.

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  @mmx:

  Ik koop ook gewoon de ps5 al vind ik het Design wel gaaf, weer lekker eens wat anders.
  Alleen de kleur dat vele wit blijf ik jammer vinden, hopelijk komt er nog gewoon ook een zwarte.

 5.   
  mmx's avatar

  @Rijstekorrel: ik denk zeker dat er ook een zwarte komt Sony is niet te beroerd om wat aan te passen. Ik kocht ook altijd de xdoos maar dat is over ik heb mijn xdoos one weggegeven aan een autistische jongen.

 6.   
  mmx's avatar

  @Rijstekorrel: nog even wat kijk op xgn daar staat een foto van een zwart rode PS5 DIE ZIJN gelekt door ResTera ,misschien is het nep maar ziet er goed uit.