Stemacteurs hebben werk Breath of the Wild 2 afgerond

Het volgende nieuws zou prachtig kunnen zijn voor fans van Zelda, want in een Spaanse podcast hebben twee stemacteurs gezegd dat hun werd voor Breath of the Wild 2 is afgerond. Het betreft Marc Navarro en Nerea Alfonso, die verantwoordelijk zijn voor de Spaanse versies van respectievelijk Revali en Zelda (via VG247).

Dit is best bijzonder, want de lokalisering van games richting specifieke regio’s is iets wat je meestal doet als een game bijna af is. Er zullen dan geen dialogen meer worden herschreven en hoewel de eerste Breath of the Wild niet veel dialogen bevatte, lijkt de ontwikkeling zich in een latere fase te bevinden. Bovendien is bij dezen bevestigd dat Revali zal terugkeren in het vervolg.

Hoewel Nintendo aanwezig zou zijn op E3, hebben ze na de afgelasting gezegd weinig te zullen aankondigen deze zomer. Toch kunnen ze natuurlijk zelf beslissen wanneer ze meer uit de doeken doen over The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op een speciale Nintendo Direct met die game in de hoofdrol.

Bekijk ook gerust nog eens de aankondigingstrailer als je net als ons niet kan wachten op de nieuwe game.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren