Gamersnet Podcast #111 | Prijswinnaars en paardenlampen

Het is tijd voor een nieuwe aflevering van de Gamersnet Podcast! Salim en Peter schuiven aan en maken natuurlijk de winnaar bekend van de Acer headset in het thema van Rainbow Six Siege! Ook bespreken ze de gespeelde games van de week als de DLC van Spider-man, The Last of Us 2 en Horizon Zero Dawn!!

We bespreken daarnaast lampen op paarden, Tom Holland, Gwyneth Paltrow haar luchtjes, Avengers, Kapsalons met kroepoek, Peter en memes, demo’s op Xbox One en nog veel meer!

Tot slotte bespreken we weer een aantal berichten van luisteraars!

Deze week hebben we natuurlijk weer een Gamersnet Aftershow, exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

  1.   
    segin's avatar

    Hele grappige aflevering weer. Bedankt voor elke week weer een uurtje puur genot.

    Heb afgelopen week een hoop Gamersnet Podcast-afleveringen gebinged, omdat ik wat in te halen had. Jullie show blijft leuk. Ik vond vooral de Filmhuis over Flodder heel erg leuk (RIP MoviesNET). Hopelijk blijven jullie met regelmaat Nederlandse films doen.