Ubisoft kondigt Hyper Scape aan; nieuwe, gratis battle royale

Ubisoft heeft een nieuwe, gratis battle royale-game aangekondigd met de naam Hyper Scape. De game is een nieuwe free-to-play urban battle royale first-person shooter en speelt zich af in het jaar 2054, waarbij 100 spelers in de virtuele stad Neo Arcadia deelnemen aan snelle en actievolle matches.

In Hyper Scape duik je in teams van drie spelers of solo richting de futuristische stad Neo Arcadia. De stad bevat veel smalle straatjes, maar ook open daken. Je maakt gebruik van Hacks, speciale vaardigheden die als loot te vinden zijn. De Hacks bevatten aanvallende en verdedigende mogelijkheden. Via de Fusion-feature zijn alle wapens en Hacks te upgraden voor sterkere varianten. Hyper Scape is nieuw en onderscheidend in de battle royale-wereld omdat de stad onvoorspelbaar is en oplost in diverse patronen.

De game is vanaf vandaag tot en met 7 juli gratis speelbaar tijdens de technische test. Verder bevat de game een gratis Battle Pass en de behaalde progressie wordt meegenomen naar de volledige game. Wanneer de game officieel verschijnt is nog niet bekend.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren