Gamersnet Podcast #110 | Win een Rainbox Six Siege headset van Acer

Welkom bij weer een nieuwe aflevering van de Gamersnet Podcast! Het is een bomvolle show, waar je allereerst kans maakt op een Rainbow Six Siege headset! Deze Acer Predator Galea 311 PHW910 kun je winnen als je de verstopte vijf woorden in de goede volgorde zet en deze mailt naar [email protected]!

Maar natuurlijk bespreken Salim en Peter ook de gespeelde games van de week, zoals The Last of Us 2, Spider-man en BioShock Infinite!

Ook wordt het nieuws besproken rondom Crash Bandicoot 4: It’s About Time, Cyberpunk 2077, Pokémon Unite en de vele rellen in de #metoo-discussie binnen de game-industrie!

Tot slotte hebben we een aantal mailtjes van luisteraars en we hebben ook een nieuwe sketch voor jullie klaar staan!

Deze week hebben we een Gamersnet Aftershow van 50 minuten, exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren