GTA 5 binnenkort in Tesla-auto’s te spelen

Grand Theft Auto V, de game gemaakt door Rockstar Games lijkt als het ware de nieuwe Skyrim te worden; een game die op bijna elk platform inmiddels is verschenen. Al is Bethesda’s The Elder Scrolls V: Skyrim wel speelbaar op je slimme koelkasten.

Nu lijkt het er echter op dat GTA 5 binnenkort ook zijn intrede zal gaan maken in de auto´s geproduceerd door Tesla, daar hint de CEO van de autofabrikant, Elon Musk, in ieder geval op.

Hoewel de laadtijden misschien wel immens lang zullen zijn, heeft Tesla al bewezen dat diens wagens zeker de mogelijkheid hebben om ze te kunnen draaien. Zo zijn de games Missile Command, Beach Buggy Racing 2 en Cuphead al reeds speelbaar in de elektrische wagens.

Wanneer GTA 5 in je Tesla moet verschijnen, is voor het moment nog onduidelijk. Kijkende naar de tweet van Musk lijkt het om een kwestie van tijd te gaan voordat alles rond is. Houd Gamersnet dus goed in de gaten om erachter te komen wanneer je de laatste iteratie uit de Grand Theft Auto-serie op je auto kan spelen!

 1.   
  Mieke Schoester's avatar

  WAAAAAAAAAAAROM

 2.   
  mmx's avatar

  Ik wil gewoon grote auto,s mussle cars dus geen batterij mobiel dus.

 3.   
  NerfHerder's avatar

  Dat lijkt me wat overdreven. Zó sterk zal de computer in een Tesla wel niet zijn. Ik vermoed eerder iets als GTA: San Andreas.