The Outer Worlds patch Nintendo Switch in ontwikkeling om prestaties te verbeteren

Hoewel The Outer Worlds extreem goed werd ontvangen op nagenoeg elk platform, bleef de hype rondom de Nintendo Switch-versie van het spel behoorlijk uit. Dit alles had te maken met de tegenvallende prestaties van The Outer Worlds op het platform van Nintendo, zo is ook te lezen in onze review.

De wereld is, in vergelijking met andere versies, behoorlijk kaal. Bomen zijn weggekapt, het gras is inmiddels helemaal platgelopen en de werelden zien er behoorlijk vervallen uit. De lage resolutie van de game helpt daar ook niet behoorlijk aan mee.

Redenen genoeg voor ontwikkelaar Private Division om bekend te maken dat zij op het moment bezig zijn met een patch om deze problemen zoveel mogelijk te verhelpen. Ook is Virtuos aan het onderzoeken op welke manier de game nog beter geoptimaliseerd kan worden voor de Nintendo Switch.

Wanneer de patch verwacht kan worden op het platform van Nintendo is voor het moment echter nog onduidelijk. Op het moment dat de patch live is, lees je dat natuurlijk als eerste op Gamersnet terug!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren