Focus Home Interactive koopt studio achter The Surge op

Hoewel de Franse uitgever Focus Home Interactive al onderdak biedt aan franchises zoals Vampyr, Mudrunner, Call of Cthulhu en Farming Simulator, is de focus van de Franse uitgever onlangs verschoven naar een compleet andere game.

Tijdens de bekendmaking van de jaarresultaten deed Focus Home Interactive een behoorlijk groot nieuwtje plotseling de deur uit. Ze hebben namelijk alle aandelen van de Duitse ontwikkelaar Deck13 Interactive GmbH opgekocht, beter bekend als de ontwikkelaars achter The Surge en Lords of the Fallen.

En er is nog meer goed nieuws uit het kamp van de uitgever. In de komende weken gaan zij namelijk vier compleet nieuwe samenwerkingen aankondigen.

Het ziet er in ieder geval naar uit dat Focus Home Interactive de The Surge-franchise heeft omarmt en misschien zelfs zeer spoedig met een aankondiging gaan komen omtrent de game.

Er is zelfs nog meer goed nieuws te bekennen in de documenten. Zo onthult Focus Home Interactive ook nog eens dat er vier nieuwe samenwerkingen worden aangekondigd in de komende weken. Eén met een al huidige partner, één door een indie-ontwikkelaar uit Frankrijk en twee titels door internationaal bekende studios. Wanneer dat het geval gaat zijn, zul je meteen hier op Gamersnet lezen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren