Dit zijn de gratis Xbox Games With Gold van juli 2020

De maand juni komt alweer langzaam op zijn einde en zoals je van Microsoft gewend bent, staat het volgend rijtje gratis Games with Gold weer klaar om opgepakt te worden in de maand juli.

Trek je racehandschoenen maar vast weer aan want WRC 8 FIA World Rally Championship is de eerste game die beschikbaar wordt gemaakt middels Games with Gold. Tussen 1 en 31 juli valt de racetitel waar meer dan vijftig verschillende teams, veertien rallies en meer dan honderd stages beschikbaar zijn, gratis op te pikken. Vervolgens is Dunk Lords, een titel die nieuw is op het Xbox-platform, beschikbaar tussen 16 juli en 15 augustus.

Natuurlijk zijn er ook nog twee titels voor de Xbox 360 gratis te verkrijgen, al zijn ze op de Xbox One ook gewoon speelbaar vanwege backwards compatibility. Tussen 1 en 15 juli kan je Saints Row 2 weer herbeleven op je Xbox-platform en vanaf 16 tot en met 31 juli kun je de platformer Juju aan je digitale bibliotheek toevoegen.

Hoewel deze maand zeker niet behoort tot één van de beste, is het toch altijd leuk meegenomen. Je bespaart tenslotte 94,96 dollar hiermee. Mooi meegenomen dus. Wat ook handig is om te weten, is dat deze titels gewoon meegaan op het moment dat je een Xbox Series X in huis haalt, als deze eenmaal verkrijgbaar is. Vergeet in de tussentijd ook niet om nog even de gratis Xbox Games with Gold van deze maand binnen te slepen.

  1.   
    tijn80's avatar

    W2C: altijd leuk

  2.   
    SaiyanMaster's avatar

    Wat een bagger zooitje op xbox