Cyberpunk 2077 toont zeer uitgebreide trailer

Tijdens de eerste aflevering van Night City Wire heeft de Poolse ontwikkelaar CD PROJEKT RED een nieuwe trailer uit de doeken gedaan van Cyberpunk 2077 te zien.

De trailer beslaat allereerst alleen hetgeen dat zich plaatsvindt gedurende de prologue. Hierin moet je een biochip zien te stelen van de megacorporatie Arasaka die er niet voor weg schroomt om je leven een ware hel te maken met hun ultramoderne wapens.

Uiteindelijk komt de aap uit de mouw zetten wanneer je verraden wordt en te maken krijgt met een loden kogel in je lijf. Hoewel je niet doodgaat, wordt je wel achtergelaten met niemand minder dan Johhny Silverhand. De artiest van de band Samurai die tevens wordt gespeeld door niemand minder dan Keanu Reeves.

Hoewel het grootste gedeelte van Cyberpunk 2077 zich afspeelt in de verdeelde stad Night City, heeft de Poolse ontwikkelaar ook de eerste beelden laten zien van de Badlands. Het gedeelte dat zich buiten de stad plaatsvindt. Een kale woestijn waar nagenoeg alleen nog maar Nomads te vinden zijn die het leven in de stad zat waren.

Met een nieuwe uitstel op zak verschijnt Cyberpunk 2077 nu op 19 november voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Wanneer de next-gen consoles, de PlayStation 5 en Xbox Series X verschijnen, krijg je gratis een upgrade naar de next-gen versie indien je in bezit bent van de current-gen versie.

 1.   
  DeAdSeYe's avatar

  Ik kon echt niet wachten op Cyberpunk 2077 maar wat ze vandaag hebben laten zien stelt zéér teleur. Ik heb korte gameplay gezien van een vuurgevecht. Vijanden hadden een nummer naast hun gezondheidsbalkje (waarschijnlijk level) en de schade meter spatte van het scherm af.

  Dit zien we ook terug in Borderlands, The Division en allerlei MMORPG’s games. Nu ben ik toch opeens minder enthousiast.

  Waarom kan het niet zoiets als GTA zijn. Zonder level, gezondheidsbalkje en ontiegelijke irritante schade cijfertjes in beeld.

  Ik moest zeggen dat de reacties van mensen niet al te positief waren. Het zag er allemaal een stuk minder spectaculair uit. Ook het vuurgevecht bij een achtervolging zag er niet echt bepaald goed uit.

 2.   
  DeAdSeYe's avatar

  TOEVOEGING:

  Ah, ik ben zojuist oudere gameplay video’s aan het terug kijken en op oudere footage was het ook al merkbaar. Uhmzz, dit is echt zéér teleurstellend.