Check hier nieuwe trailers van Marvel’s Avengers

Vorige maand konden we je alvast melden dat er vandaag een presentatie zou zijn omtrent Marvel’s Avengers. Vandaag was het zo ver: We hebben nieuwe informatie gekregen over verschillende elementen van de game. Lees en kijk verder!

De eerste trailer laat een stukje van het verhaal zien en gaat over een vijand genaamd Modok. Deze fijne kerel kan machines besturen met zijn geest. Tevens is deze hottie de baas van AIM.

De tweede video laat Thor zien terwijl hij in een missie tegen de eerdergenoemde Modok vecht. De video laat een stukje gameplay zien van een missie genaamd Once an Avenger. Deze missie is een zogenaamde Hero missie, in dit geval dus van Thor. Hero missies draaien om één hero.

De laatste trailer laat de co-op functie en War Zones zien. In deze modus kun je de vijanden te lijf gaan met behulp van AI heroes, of je eigen co-op team samenstellen. Maximaal vier spelers kunnen in een groep zitten.

Marvel’s Avengers staat gepland voor een release op 4 september. De game zal later ook een release krijgen op de PlayStation 5 en de Xbox One Series X.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren