Need for Speed: Hot Pursuit krijgt remaster

Website Venturebeat weet het zeker: Het in 2010 uitgebrachte Need For Speed: Hot Pursuit gaat een remaster krijgen. De Remaster zou zelfs naar de Nintendo Switch toe racen.

Na de recente release van Burnout Paradise Remastered op de Nintendo Switch lijkt dus ook nog een andere auto-gerelateerde EA game zijn weg te gaan vinden naar de hybride-console. Volgens de berichten zou het succesvolle Need for Speed-deel voor het einde van dit jaar nog op de Switch worden uitgebracht. Ook pc en andere consoles zouden een opgepoetste versie van NFS: Hot Pursuit krijgen.

Need for Speed: Hot Pursuit is dus één van de zeven EA-titels die dit jaar naar nog worden uitgebracht op de Nintendo Switch. Ook Apex Legends en Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville zouden dit jaar nog naar de Switch moeten komen.

 1.   
  Petor's avatar

  De meest controversiële perfecte score die we ooit op Gamersnet hebben gegeven 🙂

 2.   
  DeAdSeYe's avatar

  Waarom een remaster van een remake? Dit is toch beklopt man. Waarom geen remake van de oude Need For Speeds van voor 2002.

  Ik speel al jaren geen Need For Speed meer. Sinds NFS Hot Pursuit 2 is het bergafwaarts gegaan. Nou is Hot Persuit (uit 2010) zeker een een goede game, maar waarom geen remake van de oude klassiekers die Need For Speed series populair hebben gemaakt. Zoals Need for Speed 2 of Hot Pursuit 2.

 3.   
  TylerDurden8's avatar

  @DeAdSeYe: of need for speed 3: hot pursuit