Crash Bandicoot 4 officieel aangekondigd; verschijnt in oktober

Nadat de game eerder deze week al gelekt werd, heeft Activision nu officieel Crash Bandicoot 4: It’s About Time uit de doeken gedaan. De game wordt ontwikkeld door Toys for Bob, bekend van de Skylanders-games, maar ook van de geweldige remake: Spyro Reignited Trilogy. Net als in Ratchet & Clank: Rift Apart zullen verschillende dimensies een rol spelen in de game.

Je kunt in de virtuele huid kruipen van Coco, Crash en Cortex, waarbij je ook nog nieuwe upgrades kunt gebruiken. Deze zijn te vinden in de vorm van Quantum Masks, die bijvoorbeeld de tijd kunnen vertragen of de zwaartekracht aanpassen. Bovendien is de game een direct vervolg op Crash Bandicoot 3: Warped (1998).

De game bevat ook een Retro Mode, die je slechts een bepaald aantal levens geeft. Crash Bandicoot 4: It’s About Time verschijnt op dezelfde dag als Star Wars Squadrons, namelijk op 2 oktober 2020. Dan zal de game verschijnen op de PlayStation 4 en Xbox One. Vanaf de lancering van de Xbox Series X zal hij ook daarop speelbaar zijn.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren