Warner Bros. registreert domeinnaam voor Batman- en Suicide Squad-game

De vraag of er een nieuwe Batman-game in ontwikkeling is, lijkt inmiddels niet meer de kwestie te zijn. Het is vrijwel zeker dat WB Games Montreal bezig is met het ontwikkelen van een nieuwe Batman-iteratie. De vraag die echter wel het meest naar boven komt drijven, is de vraag wanneer Warner Bros. de nieuwe Batman-game nou eindelijk aan gaat kondigen. Nieuwe ontwikkelingen laten echter zien dat een aankondiging misschien wel heel snel gaat plaatsvinden.

Enkele dagen voor de aankondiging van Assassin’s Creed Valhalla had Ubisoft al diens domeinnaam voor de game geregistreerd, waarmee men al snel wist wat de volgende game in de Assassin’s Creed-franchise zou zijn.

Warner Bros. heeft nu eveneens een domeinnaam geregistreerd voor niet één, maar liefst twee nieuwe games. Gotham Knights moet de naam zijn van de nieuwste Batman-game, als gekijken wordt naar de URL van de website. Een paar dagen eerder heeft Warner Bros. ook nog eens een URL aan diens portfolio toegevoegd die met bijna volle zekerheid vertelt dat er ook een Suicide Squad-game op de horizon is.

Terugkomend op de vraag wanneer deze tweetal aan games precies worden aangekondigd, is dan nog steeds echter onduidelijk. Het kan zijn dat dit binnen enkele dagen wordt gedaan, zoals dat ook gebeurde bij Ubisoft, maar het kan ook zijn dat de games pas tijdens de DC Fandome op 22 augustus uit de doeken worden gedaan. Houd Gamersnet goed in de gaten voor het laatste nieuws over deze twee games!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren