Spotgoedkope PlayStation 4 zorgt voor chaos bij Lidl

Wat een geweldige actie had moeten worden is bij een Frans Lidl-filiaal compleet uit de hand gelopen. De winkel bood PlayStation 4-consoles aan voor slechts 95 euro, maar deze actie liep al gauw in de soep toen de toestroom van mensen vele malen groter bleek dan verwacht.

Corona of niet, de Fransen hadden wel zin in een goedkope console. Ondanks het samenscholingsverbod dat nog steeds van kracht is in Frankrijk kwamen bizar veel mensen naar de winkel om een dealtje te scoren. Hierop besloot de winkel om de actie te staken, maar hier namen de klanten geen genoegen mee. De klanten, die niet naar binnen mochten door het enorme aantal mensen, gingen niet weg waardoor de politie een bezoekje bracht. Deze heeft uiteindelijk met het gebruik van traangas de menigte weggestuurd.

Uiteindelijk ging niemand naar huis met een goedkope PlayStation 4. Het filiaal is erna nog enige tijd gesloten geweest. Zelf verklaren ze dat dit was wegens “technische moeilijkheden”.

 1.   
  dannyelske's avatar

  lol met traangas de menigte weggestuurd..

 2.   
  mmx's avatar

  @dannyelske: je moet wat doen hè LOL.

 3.   
  Turk–Life's avatar

  Stelletje zwervers. Never nooit dat ik mijzelf zo voor lul zal zetten voor een paar honderd euros. Tokkies

 4.   
  DeAdSeYe's avatar

  @Turk–Life:

  Wat een ontiegelijke rare vooroordelen zonder enige argument.

  Waarom zouden dit meteen arme “zwervers” moeten voorstellen? Het kunnen ook genoeg mensen zijn die voor het eerst een PlayStation willen gebruiken of weinig heil in console gaming zien maar het toch willen wagen voor 95 euro.

  Maar ik denk dat er genoeg mensen zijn die het willen doorverkopen. Ik denk dat meer dan de helft van de mensen de PlayStation voor 95 willen kopen en dan gesealed nieuw in doos voor 200 door verkopen.

  Ik had dat eerlijk gezegd ook gedaan. 5 PlayStation 4 kopen voor 95 per stuk en dan weer voor 200 euro door verkopen.

 5.   
  JohnnieBoy's avatar

  @Turk–Life: Je bent altijd eerlijk en uitgesproken. En je hebt ook gelijk.

 6.   
  King Bowser's avatar

  Ik zou toch ook even een kijkje gaan nemen als ze dat hier zouden doen hoor 🙂

 7.   
  mmx's avatar

  @DeAdSeYe: ik denk dat er mensen tussen gestaan hebben die dolgraag zo een ding wilden kopen ook naar aanleiding van de release van the last of Us 2 dan hadden ze direct een mooi begin voor slechts 165 euro.

 8.   
  Wistgeennaam's avatar

  @mmx: je weet zelf ook dat The Last of us 2 gewoon slecht is alleen wat er goed aan is zijn graphics en de gameplay, de story is gewoon slecht geschreven en on logisch.
  Daar hebben we 7 jaar opgewacht.