1.   
  dannyelske's avatar

  Code is al gebruikt..

 2.   
  mheiden21's avatar

  Eindelijk weer een unboxing, heerlijk.

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  eindelijk weer eens een video..

  Dat mis ik wel echt.. Zoals t eerst was kwam er lekker vaak een video. Ik keek altijd dinsdags enorm uit naar toms gamersnetgear video’s.. Die en unboxings zijn/Waren altijd super mooi.. Dan krijg je toch ook meer interactie en een knusser gevoel. Hoop dat dit toch wel weer ooit eens terug gaat komen.

  podcasts…. Sja ik snap dat het makkelijker is om te maken, En sneller en minder werk…
  Maar eerlijk.. Ik heb nog nooit een podcast afgeluisterd. ik ben dr geen fan van.. Ik kan wel inzien dat als je veel reist het dan wel ideaal kan zijn. Maar dat is voor mij persoonlijk niet van belang. En als ik dus achter de laptop zit zie ik liever beelden dan dat ik alleen geouwehoer hoor.

  maar dat neemt niej weg dat ik toch nog altijd wel meerdere malen per dag op gamersnet kom om te kijken of er leuke artikelen geplaatst zijn.

 4.   
  Sa.'s avatar

  @CHILLOZZ: Ik kan me voorstellen dat je video’s leuk vindt om te kijken, daarom proberen we ze ook af en toe te maken!

  Het maken van de podcasts is in zekere zin zeker makkelijker. Je hebt natuurlijk minder knip en plak werk, en is audio nou eenmaal een “makkelijker” te produceren medium. Het kost echter wel meer tijd om op te nemen, en voor mij persoonlijk ook meer energie, je bent namelijk een stuk langer, en een stuk meer aan het vertellen.

  We merken echter dat we in Podcast-vorm zoveel meer kunnen vertellen. Het wegnemen van video geeft de ruimte om naar ons te luisteren, zonder dat we je volledige aandacht vragen. Tijdens het reizen, werken of relaxen kun je naar ons geouwehoer luisteren, zonder dat je daarvoor alle andere activitetien moet loslaten.

  Mede hierdoor kunnen podcasts veel langer zijn dan video’s, je geeft zelf aan nooit een podcast af te luisteren, maar ik ben ervan overtuigd dat je hierin de uitzondering bent. Het is namelijk (begrijpelijk) voor velen veel lastiger om een video van een uur te kijken dan een podcast met dezelfde lengte te luisteren. Dit komt dus door die volledige aandacht die vereist is voor video.

  Video is een prachtig medium voor korte, snelle content, of content waarbij we je graag visueel menemen.

  Deze unboxing is een goed voorbeeld van beide, het kan lekker snel, en we willen je natuurlijk iets laten zien. Dit zijn twee aspecten die in podcast vorm niet te doen zijn.

  Kortom, er komen nog veel meer video’s aan, maar het is op dit moment gewoon niet onze standaard. Hoofdzakelijk dus omdat we merken dat we veel meer aan jullie kunnen vertellen in podcast-vorm. Zij het onze mening over games, de nieuwe generatie consoles, of slap geouwehoer over onze ervaringen in de wonderenwereld der games.

 5.   
  CHILLOZZ's avatar

  @Sa.:

  begrijpelijk.

  Maar bij mij blijft het juist meer hangen als ik er beeld bij heb. Bij enkel audio ben ik al vrij snel afgeleid. En dan krijg je uiteindelijk niet meer het gesprek mee.

  Maar wellicht dat ik daar idd een uitzondering op ben. Feedback hebben en geven is uiteraard altijd goed. 😉 geen haat. Maar dat weten jullie denk ik ook wel hoe ik daar verder in sta.

  keep up the good work guys 🙂

 6.   
  Petor's avatar

  @CHILLOZZ: Misschien moet je het één keer proberen? We hebben 5000 luisteraars per maand met podcasts, fractie daarvan met video. Wellicht geef je ons eens een kans? 🙂

 7.   
  CHILLOZZ's avatar

  @Petor:
  hey die peet.

  Geloof me.. Dat heb ik echt wel vaker gedaan 😉 Maar ik ga dan al snel stukjes skippen. Of ben dan ondertussen met dermate andere dingen bezig dat daar dan mijn volle gedachten bij zit en dan krijg ik er dus niets meer van mee…. [ben een man kan geen 2 dingen tegelijkertijd hahahaha]

 8.   
  hernieuw's avatar

  Leuk om te winnen.