Crash Bandicoot 4: It’s About Time gelekt; komt naar current-gen

Crash Bandicoot is terug met deeltje vier, bijgenaamd It’s About Time. Dit weten we dankzij het inmiddels beruchte Taiwanese beoordelingsbureau. Inmiddels is de game verwijderd, maar Crash Bandicoot 4: It’s About Time stond er eerder wel degelijk tussen. We weten dus dat de game bestaat en dat hij nog naar de current-gen consoles komt, aangezien het lek de PlayStation 4 en Xbox One noemde.

Zoals gebruikelijk lekt het beoordelingsbureau ook een korte beschrijving van de game: Crash is aan het uitrusten en zijn eiland aan het verkennen, maar vindt dan plots een van de Quantum Masks. Ook verschijnt er een Quantum Rift, dus reizen Crash en zijn vrienden door verschillende tijden en dimensies om de verantwoordelijke te stoppen.

We weten dus dat de game naar PlayStation 4 en Xbox One komt, maar het is nog onbekend of het spel ook naar andere platformen komen. Over het algemeen komen Crash Bandicoot-games de laatste tijd ongeveer een jaar na de console-release uit op pc. Ook zit er ongetwijfeld een Nintendo Switch-versie in, zoals ook de N.Sane Trilogy naar deze hybrideconsole kwam. Of de game ook naar de PlayStation 5 en Xbox Series X komt, laten we vooralsnog in het midden.

  1.   
    mmx's avatar

    Mooi CB is gewoon een Goede game voor de toekomst

  2.   
    BozeBever's avatar

    Goed nieuws dit. Laat zien dat de remakes als proefballonetje zijn gebruikt om te peilen of er nog animo is voor dit genre/ip. Verwacht hetzelfde bij de THPS remake en de spyro serie. Laat maar komen. (De nieuwe dan, de remakes kunnen mij aan mijn achterste roesten).