Sony: “Aankondiging Spider-Man: Miles Morales was niet misleidend”

Nadat werd aangekondigd dat GTA 5 ook naar de PlayStation 5 zal verschijnen volgde voor velen het hoogtepunt van het online PlayStation 5-evenement: de aankondiging van Spider-Man: Miles Morales. Toch werden er al direct vragen gesteld door gamers, want spreken we hier over een écht vervolg op het fantastisch Spider-Man, of is Miles Morales een uitbreiding of spin-off? Het verlossende antwoord kwam snel van de ontwikkelaar (Insomniac Games) zelf:

Om het nog wat te verduidelijken, Spider-Man: Miles Morales is een op zichzelf staande game in de trant van Uncharted: The Lost Legacy. Een spin-off dus, die speelbaar zal zijn op de PlayStation 5. In een gesprek met CNET laat de grote baas van Sony Interactive Entertainment (Jim Ryan) weten dat er geen sprake is geweest van misleiding:

“I can safely say that we would not effectively lead the next-gen portion of the show with something that was either trivial or misleading.”

Het is soms lastig om aan de hand van een teaser trailer in te schatten wat een game precies gaat zijn. Goede tip, luister altijd de Gamersnet Podcast, want wij hadden het direct door!

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  Klopt er is ook niet gezegd dat het een nieuwe game is, alleen het was wel teleurstellend te horen dat het gewoon huidige Spider-Man die opgepoetst is met een dlc erbij.

 2.   
  Petor's avatar

  @Rijstekorrel: Hoe kom je aan die informatie? Heb je een bron?

 3.   
  toqeer's avatar

  Oke spelen we nu niet als peter parker maar miles

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  @Petor:

  Al ik had het niet helemaal goed gelezen eerder,

  https://tweakers.net/nieuws/168390/spider-man-miles-morales-is-ps5-remaster-en-uitbreiding.html

  Hier stond ook al beschreven en later een update toegevoegd, welke ik niet gezien had.

 5.   
  Petor's avatar

  @Rijstekorrel: Pfiew, hadden we het toch goed. Lucky us 😉