Zo kan een zwarte PlayStation 5 eruit zien

Gamers over de hele wereld zijn verdeeld over het uiterlijk van de PlayStation 5. Hoewel de aankondiging spectaculair was, zijn veel mensen het niet eens met de witte kleur van de console. Het internet zou het internet niet zijn als er al verschillende mock-ups zouden verschijnen van andere designs.

Twitter-gebruiker Bosslogic heeft hard zijn best gedaan om onderstaande zwarte console te maken en ook zijn Spider-Man: Miles Morales-versie mag er wezen (via VG247).

Het lijkt zeer onwaarschijnlijk dat Sony op den duur geen zwarte PS5 op de markt brengt, maar om ze extra inspiratie te geven, wist de beste man ook nog een andere, zeer bijzondere versie te maken:

Hoe het ook zij, het design van de PlayStation 5 is voer voor discussie en ook in de Gamersnet Podcast (vanaf 01:00:25) hebben we het er uitgebreid over gehad. Wat denk jij van bovenstaande designs? Laat het ons weten in de reacties!

 1.   
  mmx's avatar

  Muis hem niet mooi.

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  mmmm ik vind dat wit opzich niet verkeerd.

  Wat wel fijn zou zijn als ze die verlichting RGB maken zodat mensen het nog enigzins in hun huiskleur kunnen zetten.. Maar zie dat niet echt gebeuren gezien sony toch het blauwe hanteerd..

 3.   
  TylerDurden8's avatar

  zelfs als er een Feijenoord versie komt vind ik het nog steeds geen mooi apparaat. gamekings had gelijk het lijkt wel een Febreze.