Klassieker Shadow Man uit 1999 wordt geremasterd

De remasters komen de laatste tijd door de voegen naar buiten, maar dat weerhoudt Nightdive – eerder verantwoordelijk voor de Turok remaster – er niet van om daar wederom diens steentje in bij te dragen. Shadow Man is namelijk de volgende klassieker die naar het nu getrokken gaat worden, al moet je geen baanbrekende graphics verwachten.

Het betreft namelijk puur een remaster en geen remake, om daar geen verwarring over te laten ontstaan. Dat betekent dat de game op het esthetische vlak nog steeds oogt als een game uit 1999, maar dat er de kartelrandjes intussen wel van zijn afgeschaafd. Ben je er klaar voor om even terug in de tijd te worden gegooid? Klik dan hieronder maar op de play-knop.

Over de verschijningsdatum van Shadow Man Remastered is nog geen woord gerept.

  1.   
    RLXTR's avatar

    Ik heb hier toch wel mijn twijfels bij. De game is in vrijwel alle opzichten wel erg gedateerd. Het zal in zijn tijd een topper geweest zijn, maar, wat mij betreft, doorstaan late 2d games uit het 16 bit tijdperk, de tand des tijds een stuk beter dan vroege 3d games.
    Als je deze game indertijd grijs gespeeld hebt, en hem dus nu vooral zou willen spelen uit nostalgische overwegingen, dan vraag ik me af of je niet aan een minuut of tien al genoeg hebt.