Gamersnet Podcast #108 | Dit is de PlayStation 5

Het is tijd voor de 108e aflevering van de Gamersnet Podcast, waar Salim en Peter aanschuiven voor het laatste nieuws en hun gespeeld games. Peter is aan de slag geweest met Spider-man, BioShock en geeft direct een review van Command & Conquer: Remastered.

Maar natuurlijk is het grootste nieuws de onthulling van de PlayStation 5. In een spetterende presentatie is niet alleen het design getoond, ook passeren veel games de revue als Spider-man: Miles Morales, Horizon Forbidden West, Resident Evil 8, Hitman 3, Ratchet and Clank: Rift Apart en nog veel meer! Kortom, er is veel teveel te bespreken in veel te weinig tijd!

Tot slotte heeft Leen de Kwaaistenie een nieuw nummer opgenomen met behulp van een trouwe luisteraar!.

Deze week hebben we natuurlijk ook weer een Aftershow van een half uur die via Patreon te beluisteren is!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting peter[email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

  1.   
    Doncarpaccio's avatar

    Echt weer een leuke en onderhoudende podcast. Ik luister met plezier naar jullie.

  2.   
    Petor's avatar

    @Doncarpaccio: Bedankt voor het compliment! 🙂