Nieuwe gameplaybeelden Gods & Monsters gelekt

Er heerst al enige tijd radiostilte rondom de mythologische Gods & Monsters game van Ubisoft. De laatste keer dat er ook maar iets van de game is vernomen, was toen Ubisoft eind 2019 bekendmaakte dat de game samen met Rainbow Six Quarantine en Watch Dogs Legion uitgesteld zou worden.

Op Stadia verscheen echter een dev build van de game die onder codenaam Orpheus een korte periode gratis te verkrijgen was op het platform van Google. Hoewel de game inmiddels van het platform is gehaald, hebben enkelen wel de kans gehad om heel even de game uit te proberen en zelfs te filmen.

Verder is wel duidelijk uit de inmiddels offline gehaalde beelden op te halen, dat het behoorlijk veel inspiratie heeft opgedaan van games als The Legend of Zelda: Breath of The Wild en Assassin’s Creed Odyssey.

De versie van Gods & Monsters is echter bij lange na nog niet af. De tekst is nog niet volledig ingesproken en de wereld ziet er nog behoorlijk leeg uit. Het is daarom ook onduidelijk of het gaat over de meest recente dev build van de game, of juist niet. Mogelijk wordt er meer duidelijk gemaakt tijdens de Ubisoft Forward, dat op 12 juli plaatsvindt.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren