Bekijk hier het PlayStation 5-evenement (22:00)

Nadat het PlayStation 5-evenement was uitgesteld, duurt het nu niet al te lang meer voordat het event, waar games centraal staat, van start gaat. Het event duurt iets langer dan een uur waarbij je, als je de geruchten mag geloven, veel nieuwe aankondigingen gaat zien.

Zo zou het vervolg op Horizon Zero Dawn worden bekendgemaakt, maar ook zaken als een nieuwe Crash Bandicoot, Demon’s Souls remake, Gran Turismo 7 en heel misschien zelfs wel God of War 2.

Wil je nou echt optimaal genieten van het hele spektakel, doe dan vooral je headset op. PlayStation heeft namelijk bekendgemaakt dat er best veel werk is geleverd aan de audio, die je misschien niet meekrijgt als je de livestream luistert middels de speakers van je laptop of televisie.

Het PlayStation 5-evenement, waarin vooral diens nieuwste games centraal staan, gaat van start om 22:00 Nederlandse tijd en valt te bekijken via Twitch en YouTube. Mocht je het evenement niet kunnen volgen? Wees gerust, je kan namelijk alle aankondigingen teruglezen op Gamersnet!

  1.   
    BozeBever's avatar

    Openen met GTAV: WTF… dat is een game van 2 generaties terug. Enhanced… leuk, maar simpelweg een cashcow ook op de nieuwe console. Slechte opening zeg! Een nieuwe GTA teaser had mensen omver geblazen. Een oude GTA doet het tegenovergestelde. Kansloos.