XIII Remake verschijnt op 10 november

Het is alweer een tijdje geleden dat er iets vernomen is over de Remake van XIII. Nadat de game in eerste instantie aan het einde van 2019 moest verschijnen, maakte ontwikkelaar PlayMagic en uitgever Microids bekend dat ze dit niet konden redden en dat daarmee de game pas dit jaar staat gaat verschijnen.

Nu lijkt de kogel door de kerk wanneer het gaat over de releasedatum voor de op Belgische stripboeken gebaseerde XIII Remake. Volgens één van de aanwezige screenshots op een pagina van Amazon Spanje verschijnt de game op 10 november 2020 voor de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One. Of de game ook naar de nieuwste generatie consoles wordt geport, is echter niet bekend.

Vanavond is er ook een nieuwe trailer te zien tijdens de IGN Summer of Gaming 2020, die om 20:30 uur Nederlandse tijd van start gaat.

 1.   
  DB Ries's avatar

  Topperdetop

 2.   
  BozeBever's avatar

  Ze proberen wel iets anders… maar of het aan zal slaan. XIII was bijzonder omdat de cell-shaded stijl je echt een stripboek gevoel gaf. De techniek kon ook niet meer, maar het leek hierdoor wel zo uit een comic te komen.

  Dit daarintegen niet. Dit is gewoon een vol 3D shooter met aangezette lijnen. Ziet er totaal niet comic uit.

 3.   
  mmx's avatar

  Ik heb deze nog op de gamecube gespeeld.als de prijs leuk is komt hij er.