Gamersnet Podcast #107 | De wasteland van Animal Crossing

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van de Gamersnet Podcast! Ditmaal schuiven Tom en Peter aan en bespreken ze de games die ze de afgelopen tijd hebben gespeeld. Natuurlijk komt het verwaarloosde eiland van Peter langs in Animal Crossing, maar ook is er veel Spider-man, BioShock en Command and Conquer Remastered gespeeld. Tom is aan de slag gegaan met Xcloud en laat zijn bevindingen weten en ook is hij aan de slag gegaan met Crusible en Table Top Simulator.

Natuurlijk bespreken we ook het nieuws, met het extreem hoge inkomen van de baas van Activision, zijn er heel veel online evenementen uitgesteld en de boete die PlayStation heeft gekregen vanwege het onrechtmatige retourbeleid.

Deze week hebben we natuurlijk ook weer een Aftershow van ruim een half uur die via Patreon te beluisteren is!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren