Overcooked opnieuw gratis bij Epic Games Store

De Epic Games Store biedt voor de vierde week op rij een mysterieuze game gratis aan. Een week lang werd ook deze titel met een countdown geteaset, maar nu is de kogel door de kerk: Overcooked is voor een week gratis binnen te halen op Epic Games’ winkelplatform. Hiermee volgt Overcooked grote games op als Grand Theft Auto 5, Civilization 6 en Borderlands: The Handsome Collection.

Last van een déjà vu? Dat kan kloppen. Iets minder dan een jaar geleden werd Team 17’s Overcooked al gratis aangeboden op de Epic Games Store. Mocht je toen de boot hebben gemist, dan kun je nu alsnog genieten van een beetje keukenchaos.

Een gratis weggegeven paard moet je niet in de bek kijken, maar toch voelt Overcooked als een domper. Na drie relatief nieuwe AAA-games, moeten we het doen met een kleiner spel dat velen al in hun digitale bibliotheek hebben staan. Hopelijk is de volgende mysterieuze game, die op 11 juni om 17:00 uur zal worden onthuld en beschikbaar zal zijn, een grotere naam.

Je kunt Overcooked tot en met 11 juni gratis binnenhalen.

  1.   
    Thomaat1's avatar

    Een ingame event van Ark Survival Evolved (dat zou de huidige giveway zijn) is blijkbaar een weekje uitgesteld (naar 11 juni), vandaar dat ze er nu nog even een relatief kleine game tussen hebben gedaan.