PlayStation 5-evenement van 4 juni is uitgesteld

Afgelopen week kondigde Sony een PlayStation 5-evenement aan en tijdens dat evenement zouden we allerlei nieuwe games voor de console te zien krijgen, maar helaas gaat het evenement van aanstaande donderdag niet door.

Het kan je haast niet zijn ontgaan, maar de afgelopen dagen staan volledig in het teken van de dood op George Floyd en met name de protesten tegen politiegeweld hebben ervoor gezorgd dat Sony heeft besloten om het evenement uit solidariteit uit te stellen. Het is tot op heden niet bekend wanneer het evenement wel plaats gaat vinden, maar daar krijgen we ongetwijfeld snel meer duidelijkheid over.

 1.   
  mmx's avatar

  Er is al zoveel naar de kloote door corona ! Moet dit nu echt dat ontwerpers van games en console bouwers zich met de rotzooi bemoeien Dit is slecht voor zaken .We wachten al heel lang op de Ps5 en door dat geouwehoer zeggen ze weer een evenement af ik vind het absurd.

 2.   
  Rolf Maas's avatar

  @mmx: De VS zijn voor veel uitgevers, ontwikkelaars, etc. een grote bron van inkomsten. Als half Amerika nu alleen maar bezig is met de dood omtrent George Floyd, wordt zoiets als dit evenement compleet ondergesneeuwd daardoor. Ik betwijfel of het écht uit solidariteit is, of gewoon puur eigenbelang…

 3.   
  Turk–Life's avatar

  Waar slaat dit op? Er gaan mensen dagelijks dood in Syrië en elders op de wereld. Die kinderen doen er niet toe maar een donkere man in USA wel?

 4.   
  Turk–Life's avatar

  @Rolf Maas:

  Juist. Ik denk ook eigenbelang. X box wordt t meeste verkocht in de USA. Dit is gewoon een goedkope manier om ze misschien aan te zetten tot het kopen van een ps5.

 5.   
  mmx's avatar

  @Turk–Life: je hebt helemaal gelijk.

 6.   
  Mike Gevers's avatar

  @Turk–Life: Dat is niet helemaal wat Rolf zei. Hij zei dat de aandacht nu ergens anders ligt, waardoor elke vorm van marketing (inclusief dit bericht) in Amerika dezelfde invloed zal hebben als het richting de VS blazen vanaf Zandvoort.

 7.   
  mmx's avatar

  @Rolf Maas: hier zet jij een goed punt.En dat black lives matter gedoe moeten ze veranderen ik all lives matter.Ieder levend wezen is belangrijk.

 8.   
  Thomaat1's avatar

  Pfoe, wat een drama zeg, dat dit wordt uitgesteld! Ik zou bijna een klacht bij Sony indienen. Ik bedoel, nu moet ik waarschijnlijk nog een paar weken extra wachten op nieuws rondom de ps5! Ik ga er niet van kunnen slapen denk ik.
  /sarcasmoff

 9.   
  tijn80's avatar

  @mmx:
  Jouw ongeduld is dus belangrijker dan zoiets? Het gaat alleen maar om een evenement, niet om de lancering van de PS5.