SEGA komt 4 juni met een revolutionaire aankondiging volgens Gematsu

Als we de Japanse journalist Zenji Nishikawa mogen geloven, komt SEGA deze week met een grandioze aankondiging. Op Gematsu valt te lezen dat de journalist in kwestie hint naar een “huge scoop”, welke wordt van het niveau PlayStation 5 reveal is.

Als de info blijkt te kloppen, krijgt het Japanse blad Famitsu de primeur en zal de aankondiging op 4 juni worden gedaan, direct na het 60-jarige jubileum van het ooit zo majestueuze SEGA. Intussen wordt er door diverse mensen in de branche al hevig gespeculeerd. Zo zou SEGA het onder een hoedje spelen met Microsoft en gezamelijk de Series X in Japan aan de man brengen, maar dit klopt volgens de heren geleerden al niet.

Consultant Serkan Toto mengde zich voor het gemak ook in de discussie om te benadrukken dat de journalist met de “scoop” nooit het woord Microsoft heeft laten vallen, en geeft ook aan dat deze journalist er niet om bekend staat dat hij verhalen uit zijn duim zuigt. Claimen dat SEGA echt met iets baanbrekends komt durft hij zo 1-2-3 niet, maar het zou dus serieus een interessante aankondiging kunnen worden.

Wat zou het volgens jou kunnen zijn? Zou SEGA in het geniep al die jaren met een comeback van ‘heb ik je daar’ bezig zijn geweest of betreft het een nieuwe IP? Laat vooral je creatieve brein de vrije loop.

  1.   
    mmx's avatar

    Nieuwe console misschien??