Eerste DLC-pakket Minecraft Dungeons komt in juli

Alhoewel de game pas enkele dagen geleden is uitgebracht, is er nu alweer goed nieuws voor de gamers die helemaal wild worden van Minecraft Dungeons. De eerste twee dlc-pakketten zijn aangekondigd, waarvan de eerste al heel snel uitgebracht gaat worden!

Op de website van Minecraft Dungeons worden de twee dlc pakketten officieel uit de doeken gedaan. De eerste dlc draagt de naam Jungle Awakens. In deze uitbreiding ga je een gevaarlijke jungle binnen om een ‘mysterious power’ te verslaan. Deze dlc heeft drie nieuwe missies voor je in petto. Om je avontuur succesvoller te maken krijg je nieuwe wapens, artefacten en armor. Jungle Awakens verschijnt in juli dit jaar.

De tweede dlc heet Creeping Winters en komt ergens later dit jaar. Wat deze dlc ons verder gaat brengen is nog een mysterie, maar we vermoeden veel ijs te gaan zien 😉

Verder wordt er gesproken over gratis content voor iedereen en zijn ze bezig met cross-platform functionaliteit. Hierover beloven ze later meer naar buiten te brengen.

Benieuwd wat onze bevindingen zijn van Minecraft Dungeons? Houdt de website in de gaten voor onze review van de game!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren