Sony kondigt PlayStation 5-evenement aan

Hoewel de weg naar de lancering van de PlayStation 5 behoorlijk anders is ten opzichte van de PlayStation 4, is de tijd eindelijk rijp om de gamers meer te laten zien. Zojuist heeft Jim Ryan, president en CEO van Sony Interactive Entertainment (SIE) aangekondigd dat zij op 4 juni aanstaande een PlayStation 5-evenement organiseren.

Het evenement staat echter geheel in het teken van games. Games voor de PlayStation 5 welteverstaan, afkomstig van studio’s over de gehele wereld. Kleine, maar ook zeker grote studio’s. Mogelijk valt er dan ook een glimp op te vangen van Horizon Zero Dawn 2, God of War 2 en misschien zelfs wel de remake van Demon’s Souls. Of de nieuwe PlayStation-console te zien gaat zijn voor het publiek, is echter niet bekendgemaakt.

Op 4 juni om 22:00 Nederlandse tijd begint het digitale evenement, die te volgen is via Twitch, YouTube en natuurlijk ook gewoon op Gamersnet. Het event bedraagt volgens Ryan iets meer dan een uur en het is zelfs nog maar een begin.

 1.   
  Turk–Life's avatar

  Omg HYPEEE

 2.   
  Mieke Schoester's avatar

  LET’S GOOOOOOOOOOOOOOOOO

 3.   
  mmx's avatar

  YES feessie eindelijk EN SONY gaat weer goed

 4.   
  mmx's avatar

  @Turk–Life: ik ben vandaag tot een besluit gekomen Tlou2 is de laatste titel die ik op de PS4 koop.daarna ALLEEN PS5.

 5.   
  Turk–Life's avatar

  @mmx:

  Ik twijfel daar over. Ik denk dat ik zoveel mogelijk games op ps4 ga spelen tot ps5 uit is.

  Dus games die zowel voor ps4 als p5 uitkomen. Zoals the last of us 2, Assassins creed valhalla etc. ga ik denk ik nog op de ps4 spelen. Totdat de releasedatum van ps5, dan verkoop ik mn ps4 per direct.

  Maar als the last of us 2 jouw laatste ps4 game is, moet je wel lang wachten tot ps5.

 6.   
  LightFasher's avatar

  Dan de volgende ochtend naar een uurtje later op kantoor verschijnen.

 7.   
  mmx's avatar

  @Turk–Life: ik heb er nog liggen die ik nog niet eens bekeken heb Doom eternal en nog een stuk ok wat titels.maar zodra de PS5 komt den uk wel aan een golf van mooie titels .Tevens begin ik erg benieuwd naar die mooie PS5 controller.Mijn PS4 verkoop ik niet die hou ik gewoon je krijgt er toch bijna niets voor.

 8.   
  Turk–Life's avatar

  @mmx:

  Ik ga hem inleveren bij gamemania zodat ik korting krijg op ps5. Zal idd niet veel zijn maar beter iets dan niets.

 9.   
  mmx's avatar

  @Turk–Life: jammer is dat hè je betaald de hoofdprijs en je krijgt er een paar centen voor terug.Ik heb pas mijn Xdoos one met games erbij weggegeven aan een autistische knul ik was dat ding gewoon zat heb altijd Xdozen erbij gekocht maar de xdoosx komt hier niet in huis..

 10.   
  Rolf31's avatar

  @Turk–Life: @mmx:
  Nou, mijn eerste ervaringen met de release van de PS4 waren niet best. Day-one release een PS4 en na 1 week een blue light of death. 2 weken wachten op een garantie en een nieuwe gekregen. Na 2 jaar en 1 maand (net buiten garantie) wederom een blue light of death… Dus ik ga effe wachten en 1ste kwartaal 2021 eentje aanschaffen.

 11.   
  mmx's avatar

  @Rolf31: ik had dat met de xdoos 360 had ik bij twee dozen een ring of de ad terug gestuurd naar M.S. daar waren ze een van mijn Xbox en kwijt na drie maanden gekonkel en gebel kreeg ik een nieuwe .Zoiets komt overal voor toch.Vandaar ook dat ik nu niet meer naar de xbox X ga.