Gamersnet Podcast #106 | Cuntwars, Fap Titans, Toet en Henkie

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van de Gamersnet Podcast, waar Michiel en Peter deze week de gespeelde games bespreken. Natuurlijk komen Spider-man en Modern Warfare langs, maar ook kreeg Peter na het spelen van Iron Man zin in nog meer VR. Dat werd Blood & Truth! Ook kregen we bij Gamersnet een vreemd persbericht over de games Cuntwars en Fap Titans. En hoewel Peter niet helemaal de doelgroep is, ging hij er wel mee aan de slag!

Daarnaast wordt het nieuws besproken, met onder andere de nieuwe trailer van Outriders, het twintig jarig bestaan van Arkane Studios en de aankondiging van Toy Soldiers 2!

Wil je een extra lange GN Podcast? Word nu lid via Patreon en beluister direct de Aftershow van de GN Podcast!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

 1.   
  rolf1977's avatar

  Klopt het dat deze podcast nog niet op apple podcast is gezet? Kijk er zoals altijd weer naar uit…

 2.   
  Heccer's avatar

  Idd iOS niet te vinden mensen nieuwe popcast.

 3.   
  Petor's avatar

  @rolf1977: Was een gedoetje met Apple Podcast, er stond ergens een &-teken… Die is weggehaald en alles staat er nu weer bij. Veel plezier!