Nieuw voor Patreon-leden: een exclusief T-shirt en gratis GN Pin

Deze maand vieren we dat Gamersnet een jaar lang actief is op Patreon en om dat te vieren hebben we een aantal leuke extra’s bedacht voor de mensen die ons extra willen supporten!
Het hoogtepunt is het nieuwe exclusieve T-shirt dat we introduceren. Dit stijlvolle Play Games, Save Lives T-shirt krijg je thuisgestuurd als je drie maanden lid bent in de tweede tier (GN Held)! Dit shirt zal niet verschijnen in de GN Shop! Daarnaast hebben we een nieuwe tier geïntroduceerd die jou een plaatsje geeft in je eigen Gamersnet Podcast aflevering!

Support Gamersnet hier via Patreon

Wat voor extra’s krijg je per tier:

GN Vriend: Elke week een extra lange Gamersnet Podcast, want we nemen een Aftershow op (ongeveer half uur tot uur langer). Ook krijg je na drie maanden lidmaatschap gratis de Gamersnet pin thuisgestuurd!

GN Held: Na drie maanden lidmaatschap krijg je het Play Games Save Lives T-shirt thuisgestuurd.

GN God: Maak je eigen podcast met je vrienden van Gamersnet!

Het is altijd lastig om toffe extra’s te bedenken die niet ten koste gaan van de reguliere content op Gamersnet.nl. We hopen via deze weg leuke extra’s te bieden aan mensen die ons extra willen supporten. Daarvoor is onze dank natuurlijk enorm groot! En als je nog leuke ideeën hebt, laat ze vooral weten in de reacties!

Support Gamersnet hier via Patreon

Heb je interesse in de andere Gamersnet goodies? Neem gerust een kijkje in de GN Shop!

 1.   
  fantasyfreak's avatar

  Hoe werkt dat met die aftershows eigenlijk? Zijn die ook via een apart Spotify account te vinden of te downloaden als audiofile?

 2.   
  Petor's avatar

  @fantasyfreak: Hey hey! Bedankt voor je vraag! Elke week wordt de extra lange podcast geupload via Patreon. Patreon heeft overigens ook een app, zodat je gewoon via mobiel (net als Spotify) kunt luisteren 🙂

 3.   
  Noice!'s avatar

  Op hoeveel € per maand zitten jullie momenteel?

 4.   
  Petor's avatar

  @Noice!: We zijn nog maar net fanatiek begonnen, dus ook het aantal Patrons is nog beperkt. Maar we doen ons best 🙂