Silent Hill keert terug in Dead by Daylight

Het wemelt van de geruchten in de gamewereld wanneer het onderwerp zich verplaatst naarSilent Hill. Waar P.T. het begin had moeten zijn van de wederopstanding van de Silent Hill-franchise, bleef dat na een verschil tussen Hideo Kojima en Konami uit.

Nu is er echter weer licht in de duistere mist te vinden, Silent Hill staat namelijk centraal in hoofdstuk zestien van Dead by Daylight. Resulterende in een nieuwe survivor genaamd Cheryl Mason, beter bekend als Heather, de nieuwe map Midwich Elementary School en een nieuwe killer genaamd The Executioner, ook wel Pyramid Head genoemd.

Cheryl behoort tot de makkelijker te spelen overlevende welke de perks Soul Guard, Blood Pact en Repressed Alliance heeft. Pyramid Head is een ietwat lastiger te besturen karakter en krijgt dan ook de label intermediate opgeplakt. Deze duistere moordenaar draagt de perks Forced Penance, Trail of Torment en Deathbound met zich mee. Daarnaast heeft hij de power Rites of Judgement meegekregen.

De zestiende hoofdstuk, welke de naam The Silent Hill Chapter met zich meedraagt, verschijnt officieel op 16 juni voor de pc en consoles. Het nieuwste hoofdstuk is echter wel al speelbaar op de Public Test Build, die alleen toegankelijk is voor pc-spelers.

  1.   
    tranceguy's avatar

    Silent Hill gaat zeker nog wel komen