GTA 5 al 130 miljoen keer verkocht

Take-Two heeft bekendgemaakt dat GTA 5 wereldwijd 130 miljoen exemplaren heeft verkocht. Het bedrijf maakte dit bekend na de onthulling van de kwartaalcijfers. Het aantal verkochte exemplaren is overigens nog zonder de cijfers van de gratis versie die afgelopen week via de Epic Games Store verkrijgbaar was.

GTA 5 verscheen in 2013 als eerst op PlayStation 3 en Xbox 360. Later kwam de game alsnog richting pc, PlayStation 4 en Xbox One.

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  sja…. Eigenlijk niet raar dit he… Vele mensen kochten de game eerst op ps3/x360 Daarna naar ps4 xone gehaald en dan nog vele op pc. Dan praat je in best veel gevallen over 3 voudige verkoop… En dat er vervolgens de game GRATIS weg is gegeven afgelopen week..> Sja dan hark je daar uiteraard ENORM veel cijfers mee binnen.

  Zag een filmpje van een gast die nonstop accounts aanmaakte zodat hij nogal veel achter de hand had als hij gebannen zou worden omdat t een hackertje is.. Hij had een glitch waardoor hij onbeperkt veel acoounts op 1 en hetzelfde email adres kon maken.. Dus als hij een ban zou krijgen gaat hij gewoon met een ander account verder… Als veel mensen dit nu ook doen… Dan zullen daar de cijfers ook hard door gaan. [Als dat steeds als verkoop aangezien word]

 2.   
  tranceguy's avatar

  de 150 miljoen keer zal ieook nog wel aantikken.

 3.   
  tranceguy's avatar

  @CHILLOZZ: denk t niet als je op ip geband wordt… of de console wordt zelf geband…. dan kan je een nieuw account aanmaken zoveel je wil maar dat gaat je niet helpen….

 4.   
  CHILLOZZ's avatar

  @tranceguy:
  Hoe dat precies zit weet ik niet. Maar daar valt ook vast wel wat mee te doen zijn.

  Heb daar verder sws geen verstand van.. Het IP adres is dat als een vast iets per woonlocatie.?

  Als je tegenwoordig bijv. die VPN shit hebt. en dus inlogt via een ander land.. Heb je dan een ander Ip adres dan dat je gewoon via nederland op t web zit.. Dan zou t wel heel easy te omzeilen zijn natuurlijk.

  Lijkt me trouwens sws wel mogelijk.
  Stel je hebt dus GTA en meerdere accounts Denk bijv aan broertjes/zusjes die de game ook spelen.. Dan zouden die dus de pineut kunnen worden als er 1 van de rest gebannen zou worden omdat hij dan zou hacken.. Dat lijkt mij niet. Zou in dat geval dan wel erg onterecht zijn.

  De meeste hackertjes weten toch wel hoe ze weer aan de bak kunnen.

  Rock* doet het wat betrefd hackers bestrijden toch wel best goed. Een game die inmiddels al zo oud is.. En dan nog steeds fouten gasten blockt is wel netjes.