Teaset Ubisoft de terugkeer van Scott Pilgrim vs. The World?

In 2010 verscheen de cult-hit Scott Pilgrim vs. The World: The Game, maar in 2014 verdween de game van Xbox Live Arcade en PlayStation Network. Het is nooit helemaal duidelijk geworden waarom het spel niet meer verkocht werd, maar waarschijnlijk heeft het te maken met licentierechten. Echter, het lijkt erop dat ontwikkelaar Ubisoft de terugkeer teaset.

The Academy heeft gisteren een filmsessie gehouden met daarin de film Scott Pilgrim vs. The World. Op Twitter zei ene Bryan Lee O’Malley dat hij maar wat graag een terugkeer van de game zou zien. Het opvallende? Zonder getagged of genoemd te zijn, reageerde Ubisoft zowaar met een nadenkende emoji.

Vooral het feit dat Ubisoft dus helemaal niet genoemd werd, is opvallend. Blijkbaar is het bedrijf op zoek gegaan naar tweets die de game noemen. Het zou dus zomaar kunnen dat we binnenkort de terugkeer in de game-industrie van Scott Pilgrim vs. The World gaan zien. Het blijft natuurlijk afwachten of het daadwerkelijk gaat gebeuren en welke vorm dit dan aanneemt, maar er is hoop voor de fans!

  1.   
    LennartvA's avatar

    Zag op Twitter dat zelfs regisseur Edgar Wright voor het plan is 🙂