Gamersnet Podcast #104 | Ghost of Sushi ma

Leuk dat je er weer bent voor een nieuwe aflevering van de Gamersnet Podcast, waar Amador, Salim en Peter de week bespreken. De heren hebben natuurlijk games gespeeld als God of War, Spider-man, Minecraft, Cannibal Cuisine en Apex Legends. Het grootste nieuws van deze week komt echter van Sony, die Ghost of Tsushima uitgebreid heeft getoond! Amador is lyrisch!

Daarnaast bespreken we een aantal nieuwe aankondigingen, als Iron Man VR, Mafia Trilogy en Paper Mario: The Origami King en willen we jullie ook op wijzen dat GTA 5 nu gratis binnen te halen is.

Wil je ons supporten? Dat kan via Patreon, waar we deze week een After Show voor hebben opgenomen, zodat de podcast een half uur extra lang is. Enorm bedankt!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren