Rainbow Six Siege onthult operators Operation Steel Wave

Nadat Ubisoft eergisteren al bekendmaakte dat het volgende seizoen in Rainbow Six Siege onder de naam Operation Steel Wave gaat, heeft de Franse ontwikkelaar en uitgever daar vandaag nog wat extra’s aan toegevoegd. Zij hebben namelijk een teaser vrijgegeven voor de nieuwste operators.

De aanvallende Noor ‘Ace’ en Zuid-Afrikaanse verdediger ‘Melusi’ voegen zich bij Team Rainbow met de komst van Operation Steel Wave. Over wat voor arsenaal deze twee personages beschikken en welke speciale gadgets ze krijgen, is nog niet duidelijk.

Oplettende spelers hebben echter al eerder een glimp kunnen opvangen van één van de twee operators. Tijdens de Six Invitational was de artwork van operator Ace een magere seconde zichtbaar op de monitor van een ontwikkelaar.

Op 18 maart volgt in ieder geval de volledige onthulling van Operation Steel Wave waarin het arsenaal en gadgets uitbreid worden behandeld. De livestream is te volgen via het Twitch-kanaal van Rainbow Six Siege en begint om 18:00 Nederlandse tijd.

Wij van Gamersnet hebben al even mogen ruiken aan hetgeen dat Operation Steel Wave met zich meebracht. Meer hierover volgt op een later moment.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren