Update: Mafia II: Definitive Edition verschijnt volgende week al

Update: Inmiddels is er ook een trailer uitgelekt voor de Definitive Edition van Mafia II, welke hieronder te zien is. De trailer lijkt tevens de bevestiging te geven dat wanneer de Mafia Trilogy daadwerkelijk uit de doeken wordt gedaan op 19 mei, de Mafia II: Definitive Edition ook meteen te verkrijgbaar is.

Origineel bericht: Bada-bing, bada-boom… het Mafia-gerelateerd nieuws kan niet op vandaag. In slechts een half etmaal hebben 2K en Hangar 13 de Mafia Trilogy onthuld, heeft Microsoft al screenshots van Mafia: Definitive Edition met ons gedeeld en heeft diezelfde Microsoft ons ook al een releasedatum voor Mafia II: Definitive Edition gegeven. Die verschijnt namelijk al op 19 mei. Volgende week dus!

Dat het chronologisch niet helemaal handig is zal de meeste Mafiosi een flink stuk cannoli wezen, want met een releasedatum van 19 mei kunnen we dus al lekker vlot door het opgevijzelde Empire Bay sjezen. Vito Scaletta is anno 2020 weer helemaal klaar om de ultieme wise guy uit te hangen, dus hopelijk jij ook.

Helaas hebben we in dit geval geen screenshots voor je in de aanbieding, maar na het bekijken van de Mafia: Definitive Edition screenshots heb ik er alle vertrouwen in dat 2K en Hangar 13 dit helemaal voor elkaar gaan krijgen. Let maar op, het wordt een game you can’t refuse.

 1.   
  DeAdSeYe's avatar

  Begrijp me niet verkeerd, Mafia 2 is geen slechte game maar ik had liever Mafia 1 remake gezien met end-game content, side missions en allerlei andere content.

 2.   
  segin's avatar

  @DeAdSeYe: Mafia 1 remake komt dus ook en daar kijk ik ook het meest naar uit. Mafia II was een geweldige game, zo tof dat ik daarna het origineel nog heb opgepikt en eventjes heb gespeeld, maar met deze remake kan ik er pas echt van genieten.

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik heb deel 2 vlak voor dat deel 3 uit kwam gespeeld, ook al was spel op leeftijd ik vond hem geniaal geweldig spel.
  Ik heb paar weken terug Mafia 1 eens geprobeerd, dat viel echter niet te spelen. dus ben blij met de remake hier straks van :).