Rainbow Six Siege kondigt Operation Steel Wave aan

Hoewel Rainbow Six Siege inmiddels al bij het vijfde jaar is beland, brengt Ubisoft nog steevast nieuwe content naar de game toe. Nu staat Siege aan het begin van diens tweede seizoen, welke onder de naam Operation Steel Wave (Y5S2) gaat. Zo heeft Ubisoft zojuist aangekondigd.

Operation Steel Wave brengt, voor voorlopig de laatste keer, twee nieuwe operators naar de game toe. Na dit seizoen wordt de game om de drie maanden, wat de duratie van een seizoen in Rainbow Six Siege is, aangevuld met nog maar één operator. Welke operators deze keer naar de game komen, is echter nog niet bekendgemaakt.

Ubisoft lijkt daarnaast zeer tevreden te zijn met de thema’s van de huidige map. Echter, vanwege de vele nieuwe operators zijn sommige van deze mappen behoorlijk verouderd. Ze zijn te klein, te groot of zijn simpelweg niet meer speelbaar in de huidige meta. Om onder meer die redenen voorziet Ubisoft dan ook verouderde mappen naar een die wel weer speelbaar is in de hedendaagse tijd.

Dit seizoen kent dan ook vooral het afscheid van de eerste map die werd getoond tijdens de aankondiging van Rainbow Six Siege; House. Tijdens de Six Invitational was er al een kleine glimp op te vangen van de veranderingen, maar in hoeverre de map daadwerkelijk wordt aangepast moet nog blijken.

Dat is natuurlijk niet alles. Ook wij van Gamersnet hebben al even mogen ruiken aan hetgeen dat Operation Steel Wave met zich meebrengt. Meer hierover op een later moment.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren