PlayStation kondigt nieuwe State of Play aan; Ghost of Tsushima staat centraal

Het is alweer enige tijd geleden dat PlayStation een State of Play hield, de laatste video is alweer afkomstig uit het jaar 2019. Ditmaal hoef je echter niet tal van verschillende games te verwachten, of zelfs nieuwe aankondigingen over de PlayStation 5.

Ghost of Tsushima is de enige game die te zien zal zijn in de nieuwe State of Play. Nadat de game was geconfronteerd met een uitstel van een kleine maand naar 17 juli, laat PlayStation nu eindelijk meer zien van de game.

De PlayStation-exclusive welke wordt ontwikkeld door Sucker Punch, speelt zich af in het feodaal Japan rond het jaar 1274. Hierin bestuur jij een samoeraikrijger Jin Sakai wie het Mongoolse Rijk moet zien te stoppen op het eiland Tsushima om Japan te beschermen tegen diens vijand.

De State of Play duurt ongeveer achttien minuten waarin het vechtsysteem, de gigantische open wereld maar vooral veel gameplay gaat worden getoond. De nieuwe State of Play gaat live op 14 mei om 22:00 Nederlandse tijd, welke is te volgen via YouTube of Twitch.

  1.   
    GamerJaime's avatar

    ZIN IN!!!!!!!!!

  2.   
    mmx's avatar

    @GamerJaime: dat zijn er dan twee die er zin in hebben